Vacatures

Son en Breugel, een gemeente die volop in ontwikkeling is

Ons groene dorp telt bijna 16.000 inwoners en biedt werkgelegenheid aan meer dan 10.000 mensen onder andere op het moderne industriepark Ekkersrijt. Onze organisatie telt 130 medewerkers; professionals met een breed en uitdagend takenpakket. We maken duidelijke afspraken en werken resultaatgericht. Je krijgt kansen om jezelf verder te ontwikkelen en ons personeelsbeleid biedt mogelijkheden om prestaties van medewerkers extra te belonen.

Onze organisatie telt als gevolg van de verdere samenwerking met Nuenen en Geldrop-Mierlo in de Dienst Dommelvallei vanaf 1 januari 2014 zelf ruim 70  medewerkers; professionals met een breed en uitdagend takenpakket. We zijn in deze dynamische omgeving van samenwerking met gemeenten, bedrijven en instellingen op weg om ons te ontwikkelen tot een sterke regiegemeente. We werken samen en maken optimaal gebruik van de kennis en kunde van andere organisaties. We maken duidelijke afspraken en werken resultaatgericht. Binnen deze context krijg je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en ons personeelsbeleid biedt mogelijkheden om prestaties van medewerkers extra te belonen.

Onze filosofie? ’Wij zijn een maatschappelijke onderneming’

We zoeken dan ook collega’s met ondernemersbloed. Mensen met eigen initiatief die een impuls willen geven aan onze manier van werken. Onze medewerkers staan dicht bij de inwoners en de ondernemingen. We luisteren naar signalen uit de samenleving om de kwaliteit van onze dienstverlening te vergroten.

Samenwerking

De gemeente Son en Breugel, Nuenen c.a. en Geldrop-Mierlo werken vanaf 1 januari 2014 intensief samen. De drie gemeenten delen daarbij de gezamenlijke ambitie om als nauw samenwerkende, zelfstandige gemeenten, inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te blijven bieden. Deze samenwerking heeft onder andere zijn beslag gekregen in een nieuwe organisatie voor de gezamenlijke bedrijfsvoering: de Dienst Dommelvallei.

Kijk voor de actuele vacatures op www.werkeninzuidoostbrabant.nl.

Openstaande vacature:

Raadsadviseur (t/m 5 januari 2020)

Toezichthouder omgevingsrecht (t/m 12 januari 2020)

Open sollicitatie?

Wij nemen geen open sollicitaties in behandeling via post of e-mail. De gemeente biedt een beter alternatief in de vorm van het gemeenschappelijk platform Werken in Zuidoost-Brabant. Op Werken in Zuidoost-Brabant publiceren verschillende organisaties (tijdelijke) vacatures. U kunt op dit platform gebruik maken van verschillende diensten:

  1. Wilt u op de hoogte blijven van vacature publicaties van alle organisaties, dan kunt u zich abonneren op de mailservice en daarbij aangeven naar welke vakgebieden uw voorkeur uit gaat.
  2. U kunt een account aanmaken en uw gegevens uploaden naar onze CV-database. U wordt daardoor ‘zichtbaar’ voor de organisaties en uw CV wordt bij vacatures automatisch gematcht.

Bent u op zoek naar een uitdagende vacature in de regio? Maak een profiel met CV aan en wordt zichtbaar voor de aangesloten organisaties!