Spreekuur college

Wekelijks open spreekuur

Burgemeester Hans Gaillard en wethouder Jos de Bruin houden wekelijks een open spreekuur voor alle inwoners van Son en Breugel.

Wat kunt u verwachten?

Iedere woensdag van 09.00 tot 10.00 uur kunt u een persoonlijk gesprek hebben met burgemeester Hans Gaillard in het nieuwe gemeentehuis en iedere dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur kunt u een persoonlijk gesprek hebben met wethouder Jos de Bruin in De Boerderij, Leeuwstraat 2 in Breugel.
Per gesprek wordt maximaal 10 minuten uitgetrokken. In zo'n gesprek kunt u vragen, wensen, opvattingen, idee├źn en opmerkingen over gemeentelijk beleid of de gemeentelijke organisatie voorleggen. Het spreekuur geeft u de kans om kort met het college van gedachten te wisselen.

Graag contact opnemen met bestuurssecretariaat

Iedereen is welkom op het spreekuur. Wij vragen u voor het spreekuur van Hans Gaillard een afspraak te maken bij het bestuurssecretariaat via (0499) 491 405 of bestuurssecretariaat@sonenbreugel.nl . Voor het spreekuur van wethouder Jos de Bruin is een afspraak maken niet nodig. We stellen het wel op prijs - in verband met de planning van de agenda - dat u zich van tevoren meldt bij het bestuurssecretariaat via (0499) 491 405 of bestuurssecretariaat@sonenbreugel.nl. Als het spreekuur 'vol' mocht zijn noteren wij uw naam, adres en telefoonnummer en maken we in overleg een afspraak voor een volgend spreekuur.

Een andere wethouder spreken?

Wilt u een andere wethouder spreken? Dan kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat via (0499) 491 405 of via bestuurssecretariaat@sonenbreugel.nl. De bestuurssecretaresses bespreken dan met u de mogelijkheden voor een gesprek met een wethouder of een medewerker van de gemeente.

  • Burgemeester Hans Gaillard houdt wekelijks spreekuur op woensdag van 09.00 tot 10.00 uur in het nieuwe deel van het gemeentehuis.
  • Wethouder Jos de Bruin houdt wekelijks spreekuur op dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur in De Boerderij, eeuwstraat 2 in Breugel
  • Als het spreekuur 'vol' mocht zijn noteren wij uw naam, adres en telefoonnummer en maken we in overleg een afspraak voor een volgend spreekuur.
  • Per gesprek wordt maximaal 10 minuten uitgetrokken.