Uitnodiging bijeenkomst lokaal sportakkoord

Op 29 januari is de eerste bijeenkomst voor het Lokaal Sportakkoord in de gemeente Son en Breugel,  onder leiding van sportformateur Danielle van Bakel (procesbegeleider van Stichting Sportservice Noord-Brabant).

In een Lokaal Sportakkoord maken sport- en beweegaanbieders, zorg-, welzijns- en onderwijspartners, het bedrijfsleven, overige maatschappelijke partners en de gemeente afspraken over hoe zij met elkaar de ambities voor en/of met sport & bewegen in Son en Breugel kunnen realiseren.

Heeft u een hart voor sport en wilt u meedoen? Dan bent u van harte welkom op 29 januari om 19:30 uur bij voetbalvereniging S.B.C. (Afrikalaan 2, Son).

Meer informatie vindt u op de website: ssnb.nl/sportakkoord-son-en-breugel

Aanmelden kan via e-mail: info@daniellevanbakel.eu (vermeld in de e-mail uw naam, vanuit welke organisatie u deelneemt en uw telefoonnummer).